2017 Dövme Trendleri 16 Kız Kardeş Dövme Modelleri

Kız kardeşiniz, ailenizin önemli bir ferdi ve her zaman arkadaşınız gibidir ve aynı zamanda güvenebileceğiniz kişidir. Eşleşen dövme modelleri ile bu bağınızı göstermek istemez misiniz? Bu kız kardeş dövme modellerinin bazıları daha özeldir çünkü arkalarında gerçek anlamları vardır. Siz ve kardeşiniz beraber dövme yaptırmayı planlıyorsanız o zaman ikiniz de benzersiz ve anlamlı bir dövme modeli seçmelisiniz.

Kız kardeş dövme modelleri birçok renk ve semboller ile birbirinden eşsiz tasarımları görmekteyiz. Bu kusursuz tasarımları yaptırmamak için insan kendini zor tutuyor. Şekillere gelince ise ilginç desenler,önemli semboller ve basit metin dövmeleri göze çarpıyor. Kız kardeş dövmeleri için yapmanız gereken vücut üzerinde aynı yeri seçmektir. Vücut üzerindeki aynı yerler neresi olabilir derseniz bilek,kol,ayak gibi yerler en uygun noktalardır. Şimdi de bu 16 kız kardeş dövme modelleri ni yakından tanıyalım.

Kız Kardeş Dövme Önerileri
1.Bacakta Kız Kardeş Dövmesi
Uzun mesafelerde telefonla konuşan çocukları hatırlıyor musunuz? İşte uzun mesafedeki kız kardeşi anlatan güzel bir kan bağı dövme şeklidir.

2.Tarihli Kız Kardeş Dövmesi
Kardeşinizle doğum tarihlerinizi,yazarak yanına çizeceğiniz salıncakta sallanan kızla harika bir mizansel oluşturabilirsiniz. Hem resim hem de yazıyla beraber olan şık ve anlamlı bir dövme modeli.

3.Sonsuzluk Dövmesi
Bu dövme simgesi,sonsuz sevginizi temsil etmektedir.Omzunuzun az aşağı tarafına çizdireceğiniz klasik bir sonsuzluk ifadesi ile sevginizi ölümsüzleştirebilirsiniz.

4.Simgesel Kız Kardeş Dövmesi
Bu dövmenin İngilizcesi ‘Pinky Promise’ olarak geçmektedir. Tam güven üzerine inşa edilmiş bir bağınız olduğunu simgeleyen sevgi dövmesidir.

5.Kola Yapılan Kız Kardeş Dövmesi
Büyük kız kardeş ile küçük kardeşin doğum tarihleri olduğu gibi kola işlenerek yapılır. Gerçekten muhteşem gözüküyor. Özgür olmanın simgesi diyebiliriz.

6.Çiçekli Dövme
Çiçekleri seven kardeş dövmesidir. Kollarına yapılacak değişik renkli çiçeklerle aralarında önemli bir bağ kurulacaktır. Biraz farklı olacak ama çiçek sapında kız kardeş kelimesi bu çiçeği bambaşka gösterecektir.

7.Parmaklı Kız Kardeş Dövmesi
Büyük kardeşin ve küçük kardeşin parmaklarının büyüklüğüne göre kola nakşedilmesidir. Tatlı ve şirin olan bu dövmeyi çok seveceksiniz. Küçük büyk ibareleri de çok hoş.

8.Çizgili Dövme
Çizgi desenlerden oluşan kızlar için tasarlanmış. Desenlere özel anlamlar gizlenerek oluşturulmuş tatlı şekildir.

9.Ay ve Güneş Dövmesi
Ay ve güneşin mükemmel şekli kollara çizilerek çok ama çok yaratıcı bir fikir sunulmuş. Nasıl ay ve güneş döngü içindeyse kardeşlerde öyle mesajını taşıyan anlamlı dövme modelidir.

10.Küçük Kedi Dövmeleri
Hayvan severler için tasarlanmış ve ortak olarak iki kız kardeşin sevdiği hayvan simgesi anımsatılmış. Tatlı küçük kedi dövmeleri çok hoş.

11.Şık Kız Kardeş Dövmesi
Omzun arka kısmında oluşturulmuş Afrika fiileriyle öyle ulaşılmaz bir simetriyle bütünlük sağlanmış ki görenlerin tekrar tekrar bakacağı bir 2017 dövme şeklidir.

12.Desenli ve Anlamlı Dövme
Emek verilerek oluşturulmuş ve özel bir anlam yüklenmiş birazcık büyük ve üç boyutlu tasarımla oluşturulmuş detaylı dövme stili.

13.Baykuşlu Kız Kardeş Dövmesi
Harika bir baykuş şekli ile bağ kurularak anlamlı hale getirilen bu dövme çok şirin ve hoş,bileklere yapılması yönüyle de görünür özelliğe sahip.

14.Çizgi Karakterli Dövme
En sevdiğiniz Powerputf kız ve kardeşi ile aynı bölgeye yaptıracağınız çizgi karakterli dövme modelidir. Ayak bileklerine kesinlikle çok hoş olacaktır.

15.Renkli Dövme Stili
Renklerle kardeşinizi sevdiğinizi gösterebilirsiniz. Renkler kardeşliğin dilidir. Güzel bir simgesel anlam taşır. Renklerle aranız iyiyse bu tam sizlik demektir.

16.Ayakta Üçgen Dövmeleri
Ayak üstünde güzel üçgen dövmelerle farklılığı ve kardeşliği yakalayabilirsiniz. Kesinlikle farklı ama bir o kadarda güzel bu dövmelere aşık olacaksınız denemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

You May Also Like

About the Author: admin