2018 Chevy Traverse Çok Daha Kuvvetli

Traverse otomobil piyasasında uzun süreden bu yana var olan bir seri olmasına rağmen satış rakamları hep yukarılarda kaldı.Chevrolet Ekim ayının 2008’de satışa sürdüğü aracında 500 binlik satış rakamı ile barajı aşıldı.Yeni Traverse’de RS hariç tüm modeller General Motors’un 3.6 litrelik V6 ve yeni bir dokuz vitesli otomatik şanzımanı ile gelecek. Motor seçeneğinde ise 305 beygir gücünde ve 260 pound feet tork değeri var.

Farklı olan Traverse RS versiyonunda ise 2.0 litrelik bir turbo şarjlı dört silindirli bir araç üretilmiş. 255 beygir gücü ve 295 lb-feet tor ile bu modelde oldukça iddialı ve performans sunabilecek düzeyde.

Traverse şimdiye kadar mevcut en ferah araç modellerinden birisi olduğu için serinin 2017 modellerinin de yine yüksek satış rakamlarına ulaşılması bekleniyor. Dingil mesafesinin daha geniş olması araçların yol tutuşunda ciddi bir avantaj sunarken, koltukların arkasındaki bagaj alanı gibi tüm detayların da özel olarak düşünülmesi araçtan tüm beklentilerin karşılanmasını sağlıyor.

You May Also Like

About the Author: admin