Bodrum Masalı 22. Bölüm Özeti Tek Parça 05.02.2017

Bodrum Masalı bu akşam ekranlarda olacak 22. bölüm fragmanlarıyla heyecanlandırdı. Uzun süredir hiç bir dizi projesinde yer almayan Nejat İşler, Bodrum Masal’ı ile dönüyor. Peki, Sevilen oyuncu Nejat İşler hangi karakterle ekrana döndü? Borçlarını ödeyemeyen Ergüven Ailesi nasıl bir çözüm bulacak? Evlerine kilit vurulan Yıldız ve çocuklar şimdi ne yapacaklar? Bodrum’da ortaya çıkan gizemli adam, Yıldız ve çocuklarını nasıl etkileyecek? Bodrum Masalı’nda seyirciyi neler bekliyor? İşte, Bodrum Masalı 22. bölüm fragmanı ve Nejat İşler’in rolüne dair detayları.

Gözde’nin kardeşi olarak diziye katılan Nejat İşler’in canlandırdığı karakterin adı “Bora”. Üzerine titrediği ailesini kaybeden Bora, kardeşi Gözde’nin hamile olduğunu duyunca, kendisi gibi ‘istenmeyen bebek’ olan yeğeni için Türkiye’ye geri dönüyor.

Ateş, Su ve Yıldız banka borcu nedeniyle evlerinden atılmışlardır. Faryalı, onları bu durumdan kurtarmak için kendi bildiği yollarla para aramaya başlar. Ateş ve Kelebek de aynı amaçla yeni işler peşindedir. Hiç hesapta yokken Bodrum’a gelen Bora ve sağ kolu Lal ise, bu kurtuluş çabalarını baltalamak için devreye girer. Bora ayrıca Evren ile Gözde ilişkisinin de merkezinde yer tutmaya çalışacaktır. Aslı, anne ve babasını ararken yeni bir ipucuna ulaşır. Bu arada Ateş, son zamanlarda uzaklaştığını hissettiği Aslı için bir sürpriz hazırlar.

You May Also Like

About the Author: admin