Bodrum Masalı 23.Bölüm Özeti Tek Parça 12.02.2017

Bodrum Masalı 23. bölüm ikinci fragmanıyla diziye dair detaylı ipuçları verdi. Sevilen dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde Sevgililer Günü için hazırlık var! Faryalı ile yıllar sonra yeniden aşkı bulan Yıldız’ın mutluluğu, Bora’nın planlarını öğrenmesiyle beraber bozulur. Bora da Yıldızlı Otel’i tamamen kendisine mahkum bırakmak için hazırlık yapmaktadır.

Ateş, Aslı’ya annesini bulma çabasında destek olmak için ısrarcıdır. Bu sırada Aslı, gerçek annesinin ne iş yaptığını öğrenir; onun kim olduğunu öğrenmeye bir adım daha yaklaşır. Kelebek, 14 Şubat Sevgililer Günü için Su’ya bir sürpriz organize etmeye karar verir. Ama bu planın sonunda hiç beklemedikleri bir durumla karşılaşırlar

Yıldız, Bora’nın gerçekleştirdiği bu hareketlerin sebebini merak eder. Yapılan herşeyin bir anlamı olduğu ve çok yakında ortaya çıkacağından bahseder. Bora ve Lal ise akıllarındakini gerçekleştirmek için harekete geçer.

Bora’nın Su ile; Lal’ın ise Ateş ile aralarını samimi tutma çabalarının arkasında ne var? Faryalı’nın Bora ile olan bir geçmişindeki detay nasıl yansıyacak? Aslı ve Uzay’ın anneleriyle olan ilişki düğümü nasıl çözümlenecek? Bora’nın Yıldız ve çocuklarıyla ilgili planı ne? Faryalı’nın da bildiği çok önemli bir gerçek mi var?

You May Also Like

About the Author: admin