Bu Şehir Arkandan Gelecek 8.Bölüm Özeti Tek Parça 22.02.2017

Kerem Bursin, Gürkan Uygun ve Leyla Lydia Tuğutlu ‘nun başrollerini paylaştiğı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi 8. bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Heyecanla beklenen Bu Şehir Arkandan Gelecek 8. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde boks turnuvası düzenleniyor. Ali için büyük bir fırsat olan bu turnuva için ringe çıkmaya kararlıdır.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 8. BÖLÜM ÖZETİ

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde bu hafta Mafyanın elinden kurtulan Ali ve Derin şimdi büyük bir yol ayrımındadır. Derin ya Ali’ye inanıp babasını silecek, ya da Ali’yi kaybedip eski hayatına dönecektir.

Şahin’in salonuna yeni bir boks turnuvası haberi gelir. Ali, büyük ödülü alıp borçtan kurtulmak için bunu bir fırsat olarak görür. Ancak Şahin henüz Ali’nin hazır olmadığını düşünmektedir. Ali babasına bunun aksini ispatlamak için var gücüyle çalışır. Şahin ve Ali’nin boksla ilgili girdiği iddia, gizli hayranından güller alan Nesrin’i de yakından ilgilendirmektedir.

Aslı, Ali’nin hayatında daha fazla yer almak istediğinin sinyallerini verir. Bu durum Derin’i huzursuz eder. Eleme maçı öncesi yaşananlar Ali’nin maça çıkmasını imkansız kılacak niteliktedir. Ali her şeye rağmen ringe çıkmaya kararlıdır. Derin hiç hazır olmadığı gerçekle yüz yüze gelince O da soluğu maçın yapılacağı salonda alır. Orada karşılaştığı sürprizle yıkıma uğrayan Derin, yeni kararlar almak zorundadır.

You May Also Like

About the Author: admin