Poyraz Karayel 70.Bölüm Özeti Tek Parça 18.01.2017

Poyraz Karayel yepyeni bir bölüm ile ekrana geliyor. Hayecanın bir an olsun eksik olmadığı dizi Poyraz Karayel’in merakla beklenen 76. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel yeni bölümünde bu hafta Ayşegül ve Poyraz aşkı bir kez daha sınanıyor! Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, Ali İl, İdil Fırat, Şebnem Hassanisoughi, Hare Sürel, Ataberk Mutlu, Kanbolat Görkem Arslan, Celil Nalçakan, Emel Çölgeçen ve Macit Koper’in paylaştığı Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!

Poyraz Karayel yeni bölümde Eda, kızına kavuşmak için Nevra ile işbirliği yapıyor! Eda’nın Poyraz’ı baştan çıkarma görevinden habersiz olan Ayşegül ve Poyraz evlerinin kapılarını Eda’ya açarlar. Eda kızına ulaşmak için Poyraz’ı tavlamanın yollarını aramaya başlar. Nevra’nın verdiği görevi yerine getirmek isteyen Mümtaz’ın, Poyraz’ın yardımına ihtiyacı vardır. Ancak kalkıştıkları işin sonu hiç de bekledikleri gibi olmayacaktır.

Nevra ve Çınar’ın kurban seçtiği Meltem, Zülfikar’ın endişelerini haklı çıkararak iyice kötüleşir ve herkesi şok edecek bir işe kalkışır. Seri katil ise nihayet Orhan Solmaz’ı bulmuştur. Böylece Taşkafa için tehlikeli bir geri sayım başlar. Eda Poyraz ve Ayşegül’ün arasına girmenin ne kadar zor olduğunu keşfetse de Nevra’nın tehditleri yüzünden durma şansı yoktur. Son hamlesi Ayşegül ve Poyraz aşkını büyük bir sınavla yüz yüze bırakacaktır.

You May Also Like

About the Author: admin