Survivor 2017 6. Bölüm Özeti Tek Parça 28.01.2017

yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Hızlı başlayan Survivor 2017’de dokunulmazlık oyununu bu hafta kim kazanacak merak konusu. Ünlüler adasında gerginlik büyüyor. Serhat ve Adem’in tartışması oyun alanına da yansıyor.Survivor yeni bölümde heyecan dorukta. Bu akşam 6. bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor 2017’de dokunulmazlık oyunu oynanacak. İlk dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı daha da hırslandı. Bu akşamki dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden takımdan iki kişi eleme adayı olacak.

ÜNLÜLER ADASINDA GERGİNLİK

Son bölümde yağmurun çok şiddetli yağmasından dolayı gece adada zor anlar yaşayan Ünlüler takımında gergin dakikalar huzursuzluk yarattı. Sedat ve Adem arasındaki kavga tüm takımı etkisi altına aldı. İlhan ve Adem’in takımdaki arkadaşlarını düşünmediğini söyleyen Serhat’ın sinirleri gittikçe geriliyor.

Serhat ve Adem arasındaki gerginlik oyun alanına da yansıyor. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde neler olacak merak konusu. Ünlüler adasındaki kavganın asıl sebebi ne? İşte Survivor’da yaşananlar.

You May Also Like

About the Author: admin